Betalen, bezorging en retourneren

Betalen, bezorging en retourneren

BETALEN

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

• Bankoverschrijving (let op: de bestelling kunnen wij pas verwerken, wanneer de betaling door ons is ontvangen)
• iDeal
• Bancontact
• Sofort banking
• PayPal
• Creditcard ( + 0,20 cent)
• Klarna achteraf betalen ( + 0,99 cent)
BEZORGING

Op werkdagen voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden, tenzij de levertijd anders staat aangegeven bij het product. Het behang van Bibelotte en May and Fay heeft een levertijd en verzenden zij zelf; mocht je meer producten besteld hebben, dan verzenden wij dit uiteraard meteen indien op voorraad. Voor Nederland hanteren wij als je pakketje door de brievenbus past verzendkosten van € 3,95. Voor pakketpost rekenen wij € 5,95. Je ontvangt voor pakketpost een track & trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Wij verzenden met PostNL, zij bezorgen binnen 1-2 werkdagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL.
Bestel je boven de €75 dan zijn de verzendkosten gratis.

Wij verzenden ook buiten Nederland. Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor pakketten naar het buitenland. De verzendkosten voor pakketten bedragen:

Belgie en Duitsland: €8,95

Voor andere landen: neem contact met ons op via info@huusjekids.nl om te kijken naar de mogelijkheden tot verzending.
RETOURNEREN

Retourneren is natuurlijk ook mogelijk als het product niet aan jouw volwachtingen voldoet. Je mag dan het product binnen 14 dagen retourneren. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan. Het product is nog in originele verpakking en niet gebruikt.

Wanneer je een product wilt retourneren mail je ons naar info@huusjekids.nl met daarin de reden van retourneren, artikelnaam en ordernummer.
Het retouradres is:
Huusje Kids
Paaldijk 175
1689 WE Zwaag

Wij zullen een bevestiging sturen wanneer wij het product in goede staat hebben ontvangen. Wij maken dan het bedrag over inclusief de eventuele verzendkosten. De verzendkosten van jouw retour zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk bent dat het pakket goed aankomt. Verpak het daarom goed.